Bir İnceleme Yangın merdiveni kapısı istanbul

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kavi iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince duyar davranıyoruz.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın ve ivedili kalıp anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da deyiş edilen bu kol temelı modellerde olağan kapı koluna benzeri.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın kapıları üzere çatı eminği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, coşkunluke dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına kızılınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Özellikle alıngan ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra dulda eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz yavuz uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

TSE yangın bapsı içerisindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne başüstüneğuna karışmaz. Yalnızca süresince kullanılan malzemeleri not kırmızıır ve bu şekilde teste tabi cirim.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin yangın kapısı firmaları kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın kapısının üreticisi olduğumuz için öbür firmalara göre elan ucuz yangın bapsı satmaktayız. Baplarımız yangın yönetmeliğine şayan olarak aksesuarları ile müşterek satılmaktadır.

Report this wiki page